Λύσεις για αθέμιτο ανταγωνισμό και πιστωτικές κάρτες

Λύσεις για τη διαμεσολάβηση και τις επιχειρήσεις ζήτησε σήμερα ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, από τον υποδιοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Θεόδωρο Μητράκο

Λύσεις για τη διαμεσολάβηση και τις επιχειρήσεις ζήτησε σήμερα ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, από τον υποδιοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Θεόδωρο Μητράκο εστιάζοντας σε θέματα όπως ο αθέμιτος ανταγωνισμός των τραπεζών, οι υπερχρεώσεις των πιστωτικών καρτών που προκρίνονται από την κυβέρνηση ως μέσο συναλλαγής καθώς και οι σχέσεις της ΔΕΙΑ με τον κλάδο της διαμεσολάβησης.


Στη συνάντηση ο κ. Μητράκος υποδέχτηκε τον πρόεδρο του ΕΕΑ μαζί με ομάδα υψηλόβαθμων στελεχών της ΤτΕ και ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα που σήμερα προβληματίζουν την ασφαλιστική αγορά, θίγουν την επιχειρηματικότητα και τελικά πλήττουν τους καταναλωτές.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου εστίασε στον αθέμιτο τραπεζικό ανταγωνισμό εις βάρος του κλάδου της διαμεσολάβησης και τόνισε το πρόβλημα της υπερχρέωσης των πιστωτικών καρτών που εγκυμονεί κινδύνους για χιλιάδες νοικοκυριά.

Ο υποδιοικητής κ. Μητράκος ζήτησε περαιτέρω ενημέρωση για όλα τα θέματα που ετέθησαν από τον πρόεδρο του ΕΕΑ και συμφωνήθηκε να καταβληθούν από κοινού προσπάθειες για την επίλυσή τους. 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics