Δημιουργικές εξελίξεις στην Εθνική

Του Γιάννη Βερμισσώ.

Του Γιάννη Βερμισσώ.


Σε δημιουργικό αναβρασμό η ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική καθώς πέραν των προγραμμάτων της και την ανάπτυξή τους καθώς και των στοιχείων που αφορούν την International Life και την συνολική διαχείριση της υπόθεσης, έχει και άλλα ουσιαστικά ανοικτά μέτωπα και με τις συλλογικές συμβάσεις και την πώληση-μετοχοποίηση- μείωση των δεσμών με την Εθνική Τράπεζα. 
 
Επίκειται συνάντηση των εργαζομένων με την διοίκηση προκειμένου να συζητηθούν οι συλλογικές συμβάσεις –με θετική έκβαση- αλλά και το μέλλον του νομικού προσώπου, κάτι το οποίο θα συζητηθεί και με τα δίκτυα αλλά μετατέθηκε χρονικά λόγω του ταξιδιού επιβράβευσης στην Κούβα. 
 
Κατά τις πληροφορίες η διοίκηση σκέπτεται εναλλακτικά της πώλησης να προτάξει την μετοχοποίηση.
 
Τεχνικά είναι καλύτερα εφόσον βέβαια βρεθεί το fund για να επενδύσει και να αναλάβει ένα μεγάλο ποσοστό της τάξης του 75% αφήνοντας το υπόλοιπο να διαχυθεί και να επιβιώσεις μεταξύ τράπεζας –bancassurance, αυτόνομης παρουσίας και άλλων τυχόν προοπτικών.
 
Υπάρχουν και άλλα σενάρια και φήμες που περιβάλλουν την περίπτωση της Εθνικής Ασφαλιστικής κρατώντας βέβαια σε αγωνία εργαζόμενους και συνεργάτες οι οποίοι γνωρίζουν ότι το μέλλον θα διαγραφεί διαφορετικά από το παρελθόν.
 
Την ίδια ώρα η εταιρεία καταγράφει θετικές αποδόσεις, κερδίζει έδαφος και καταδεικνύει την δυναμική της η οποία θα πρέπει να μετουσιωθεί σε ένα καλύτερο αύριο με όλα τα εχέγγυα προσωπικού, κατάρτισης και συνεργατών που η εταιρεία διαθέτει.
 
Ο χρόνος μετρά και εδώ πιεστικά…
 
 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics