ΕΘΝΙΚΗ: Στον “πάγκο” η πώληση, και τον Αύγουστο η International Life

Δεν έχει ανοίξει ακόμα η διαδικασία πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής η οποία παραμένει ένα ισχυρό brand, αποτελεί δυναμική δραστηριότητα για τον Ομιλο της ΕΤΕ και έχει σχέδια ανάπτυξης για το μέλλον καθώς και προοπτικές περαιτέρω παραγωγής και κερδοφορίας

Δεν έχει ανοίξει ακόμα η διαδικασία πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής η οποία παραμένει ένα ισχυρό brand, αποτελεί δυναμική δραστηριότητα για τον Ομιλο της ΕΤΕ και έχει σχέδια ανάπτυξης για το μέλλον καθώς και προοπτικές περαιτέρω παραγωγής και κερδοφορίας. 

Επίσης, μέσα στον Αύγουστο θα γίνει και η μεταφορά του χαρτοφυλακίου Ζωής της International Life όπως αυτό θα προκύψει από τις θετικές απαντήσεις των πελατών της ότι αποδέχονται να "περάσουν" στην Εθνική.

Στο περίγραμμα αυτό κινήθηκαν οι δηλώσεις-ανακοινώσεις του προέδρου κ. Χριστόφορου Σαρδελή και του διευθύνοντα συμβούλου κ. Στ. Κωνσταντά στην συνάντηση με τους εργαζόμενους που έγινε στα γραφεία της εταιρείας σήμερα 8 Ιουλίου.

Επισημάνθηκε κατά τις πληροφορίες ότι η εταιρεία στο επόμενο διάστημα θα αναστρέψει την ασθενή παραγωγική πτώση που σημείωσε στο α' εξάμηνο, ενώ αναφορικά με την πώληση της ασφαλιστικής, αναφέρθηκε ότι είναι στις δεσμεύσεις της ΕΤΕ αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη και προφανώς δεν έχει ανοίξει η σχετική διαδικασία.

Ωστόσο, προφανώς αυτό δεν μπορεί να ερμηνευτεί ως αναίρεση αποφάσεων αλλά ως συγκυριακό γεγονός.

Επιπλέον έγινε αναφορά και στην άριστη προσαρμογή της εταιρείας στην Solvency ii καθώς και στις δυνατότητές της να έχει καθοριστικό ρόλο στην αγορά.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics