Ευχές από την «Βαβυλουσάκης & Συνεργάτες»

   

Αγαπητοί φίλοι,

Τα τελευταία χρόνια καθιερώσαμε και νομίζω μας δικαιολογήσατε, αντί των συνηθισμένων δώρων να προσφέρουμε τη μικρή μας βοήθεια σε Ιδρύματα και Συλλόγους που πραγματικά βιώνουν δυσκολίες στις σημερινές εξαιρετικά δύσκολες και άδικες συνθήκες τεχνητής εξαθλίωσης.

Είμαστε Έλληνες όμως και στο κύτταρό μας είναι να επιβιώνουμε στα δύσκολα. Και όχι μόνο να επιβιώνουμε, αλλά να γινόμαστε και καλύτεροι. Αρκεί να μην ξεχνάμε και να μαθαίνουμε από το παρελθόν, καλό ή κακό!!! Με συνέχεια, συνέπεια, διαφάνεια, σταθμισμένη προσαρμογή, ετοιμότητα, βαθιά γνώση, ξεκάθαρη μνήμη, διαχείριση σπατάλης ενέργειας, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ σε ότι κι αν κάνουμε.

Φέτος, όλο και περισσότεροι άνθρωποι, και δυστυχώς όχι η πολιτεία, έχουν αφυπνιστεί και βοηθούν τους πιο γνωστούς οργανισμούς.

Οι συνεργάτες μας και εμείς λοιπόν αποφασίσαμε, επειδή ενόψει των εορτών όλοι έχουμε την ανάγκη – το άλλοθι της βοήθειας –συμπαράστασης, αγαθό βέβαια που πρέπει να εξυπηρετούμε όλο το χρόνο, να βοηθήσουμε ανθρώπους της διπλανής πόρτας. Απλά και όσο το δυνατόν ουσιαστικά.  Πιστεύουμε ότι είναι ένα κάλεσμα για όλους μας.

Δεχτείτε  τις καλύτερες ευχές μας και την καλή σκέψη όλων όσων βοηθήθηκαν.

Το 2014 πράγματι έχουμε να κάνουμε πολλά……..

 

 

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics