International Life: Μήνυμα ελπίδας με έπρακτη προσφορά

Για ακόμα μία χρονιά η International Life, στo πλαίσιo του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας «Ανταπόδοση Ζωής», και σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, στήριξε και μετέδωσε μήνυμα ελπίδας σε συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα, οργανώθηκε:

10ήμερο προσφοράς, κατά τη διάρκεια του οποίου συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία διατέθηκαν στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων “Άγιος Νεκτάριος” στην Αγία Παρασκευή, που παρέχει στέγη και τροφή σε 45 ηλικιωμένους και, επιπροσθέτως, βοηθάει και αρκετές άπορες οικογένειες της Αθήνας.

Λαχειοφόρος αγορά με στόχο την ενίσχυση του έργου του μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Δεσμός μέσω της οποίας συγκεντρώθηκε το ποσό των € 1.230.

Οι εργαζόμενοι ανταποκρίθηκαν ιδιαίτερα δυναμικά στις παραπάνω πρωτοβουλίες, και απέδειξαν ότι είναι πραγματικοί πρεσβευτές της φιλοσοφίας της Εταιρείας για ενεργό κοινωνική προσφορά.

Γιάννης ΜπράβοςΤην ικανοποίηση του για τα αποτελέσματα των Χριστουγεννιάτικων ενεργειών προσφοράς εξέφρασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της International Life κ. Γιάννης Μπράβος:

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη συμμετοχή και την προσφορά όλων των ανθρώπων, της International Life, εργαζομένων και συνεργατών, σε αυτή την πρωτοβουλία. Όπως κάθε χρόνο, σταθήκαμε δίπλα στους συνανθρώπους μας για να τους προσφέρουμε, εκτός από χαρά, και ουσιαστική βοήθεια, ιδιαίτερα τις γιορτινές ημέρες».

Το πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας «Ανταπόδοση Ζωής» αντανακλά τη δέσμευση της International Life ως προς την κοινωνική υπευθυνότητα, όσο και την άμεση ανταπόκρισή της στην ανάγκη για ουσιαστική προσφορά του επιχειρηματικού κόσμου στην κοινωνία.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics