Εθνική Ασφαλιστική: Μειώνει ασφάλιστρα, αυξάνει προμήθειες

Μεσοσταθμική μείωση ασφαλίστρων 8,5% για τον κλάδο αυτοκινήτων έθεσε σε εφαρμογή η Εθνική Ασφαλιστική από χτες, σε συνδυασμό με αλλαγές στο προμηθειακό καθεστώς για τα προγράμματα ασφάλισης Ethniki Protect που προωθούνται από τους συνεργάτες της.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με εγκύκλιο της εταιρείας:

α) Το νέο τιμολόγιο τη Εθνικής Ασφαλιστικής θα έχει ισχύ από 12/11/2013 και θα εφαρμοστεί σε όλα τα νέα συμβόλαια και τις πρόσθετες πράξεις που θα εκδοθούν από την ημερομηνία αυτή. Επιπλέον, το νέο τιμολόγιο θα ισχύσει και για τις ανανεώσεις του μηνός Δεκεμβρίου 2013. Ειδικότερα, το νέο τιμολόγιο της Εθνικής για τα επιβατικά ιδιωτικής χρήσης περιλαμβάνει μεσοσταθμική μείωση ασφαλίστρων της τάξης του 8,50%, σε σχέση με το ήδη μειωμένο τιμολόγιο που ισχύει από 01/04/2013. Το ποσοστό μείωσης είναι διαφορετικό για κάθε ασφαλιστήριο Ε.Ι.Χ., ανάλογα με τις επιμέρους παραμέτρους που λαμβάνονται υπόψη κατά την τιμολόγηση.

β) Από 12/11/2013 μεταβάλλεται και το ασφάλιστρο της Οδικής Βοήθειας, με μείωση της τάξης του 34% (νέα μειωμένη τιμή, από 60€ που ισχύει σήμερα, σε 40€ ετήσιο ασφάλιστρο από 12/11/2013).

γ) Αυξάνεται η προμήθεια κατά τρεις (3) ποσοστιαίες μονάδες προς όλους τους συνεργάτες που προωθούν τα πακέτα Ethniki Protect. Με τον τρόπο αυτό δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους συνεργάτες της Εταιρείας να διαθέτουν τα ιδιαίτερα ανταγωνιστικά πακέτα Protect Classic, Protect Extra και Protect Premium σε ακόμη χαμηλότερες τιμές, λαμβάνοντας ταυτόχρονα αυξημένη προμήθεια.

δ) Η προμήθεια της νέας οδικής βοήθειας διαμορφώνεται στο ποσοστό του 10% για τη βασική κλίμακα προμηθειών και αναπροσαρμόζεται ανάλογα, σύμφωνα με την κλίμακα στην οποία ανήκει ο κάθε συνεργάτης.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics