«Με οδηγό μας την προσφορά στο συνάνθρωπο…»

Σε διάστημα μόλις λίγων ημερών, 145.000 φιάλες εμφιαλωμένων νερών έφτασαν στο δοκιμαζόμενο νησίΆμεση και έμπρακτη ήταν η συμπαράσταση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών στους δοκιμαζόμενος κατοίκους της Κεφαλονιάς.

-Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΕΕΑ, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου τονίζει:Ο πρόεδρος του ΕΕΑ, κ.Γιάννης Χατζηθεοδοσίου

«Με οδηγό μας την προσφορά προς τον συνάνθρωπο και την παροχή βοήθειας όπου υπάρχει πραγματική ανάγκη, στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας κινηθήκαμε άμεσα για την ανακούφιση των κατοίκων της Κεφαλονιάς που χτυπήθηκαν από τους πρόσφατους ισχυρούς σεισμούς. Το ΕΕΑ δεν θα μπορούσε να αδιαφορήσει μπροστά στη δύσκολη κατάσταση που βρέθηκαν οι κάτοικοι, με πολλά σπίτια κατεστραμμένα και υποδομές χτυπημένες από τα Ρίχτερ.

Μετά από επικοινωνία με τον κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο, Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς, ενημερωθήκαμε ότι υπήρχε άμεση ανάγκη για εμφιαλωμένα νερά στην περιοχή του Ληξουρίου, καθώς λόγω των σεισμών είχε καταστραφεί μέρος του τμήματος υδροδότησης και η πόλη είχε μείνει χωρίς νερό. Ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες και μέσα σε διάστημα μόλις λίγων ημερών, 145.000 φιάλες εμφιαλωμένων νερών έφτασαν στο δοκιμαζόμενο νησί. Αισθανθήκαμε ικανοποίηση βλέποντας ότι ακολούθησαν και άλλοι το παράδειγμά μας. Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές, που δοκιμάζεται η ανθρώπινη αντοχή, οφείλουμε όλοι να είμαστε δίπλα στον αδύναμο συνάνθρωπό μας. Για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας η έννοια της προσφοράς είναι βασική και απαραβίαστη αρχή.
Στο Ε.Ε.Α. δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα και στους επαγγελματίες της Κεφαλονιάς, καθώς πλέον, εκτός από την ανάγκη ανόρθωσης των κτιρίων, υπάρχει άμεση ανάγκη ανάκαμψης της τοπικής οικονομίας».

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος-Τις θερμές ευχαριστίες του δια του προέδρου του Θεόφιλου Μιχαλάτου εκφράζει το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας και Ιθάκης:

«Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας και Ιθάκης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες των κατοίκων της Κεφαλονιάς και του επιχειρηματικού κόσμου ειδικότερα, για την άμεση συμπαράσταση και την έμπρακτη αλληλεγγύη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κατά τις δύσκολες αυτές μέρες που βιώνει το νησί.
Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλεγγύης ενισχύουν και στηρίζουν το ηθικό του δοκιμαζόμενου πληθυσμού για να αντιμετωπίσει τις αντίξοες συνθήκες που δημιουργήθηκαν από τους καταστροφικούς σεισμούς που χτύπησαν το νησί .
Ευχαριστούμε από βάθους καρδιάς.»

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics