Σήμερα η ημερίδα του ΕΕΘ για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Ημερίδα για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές οργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης,σήμερα, στις 3 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΕΘ (Αριστοτέλους 27, 1ος όροφος).

Η ημερίδα διοργανώνεται με αφορμή το νέο νόμο είσπραξης 4261/2014 και τις πράξεις 30 & 31 της Τράπεζας της Ελλάδος, που  αποτελούν τη μεγαλύτερη ανατροπή των τελευταίων 40 ετών στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση και θα επιχειρήσει να απαντήσει στο δίλημμα των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών «Εκσυγχρονίζουν ή εμποδίζουν τη δουλειά μας;».

Βασικοί ομιλητές της ημερίδας θα είναι οι ακόλουθοι:

–  Γιώργος Ζαφείρης, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, με θέμα: «Το τοπίο στην ασφαλιστική αγορά με βάση τις πράξεις 30 και 31 της Τράπεζας της Ελλάδος».
–  Δημήτρης Ζορμπάς, Πρόεδρος του Επικουρικού Κεφαλαίου, με θέμα: «Ανασφάλιστα αυτοκίνητα και αντιμετώπισή τους. Νέες διατάξεις του κλάδου».
–  Εύα Βαρουχάκη, Επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας και Διεθνών Σχέσεων της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, με θέμα: «Προείσπραξη συμβολαίων και Πράξεις 30 & 31 της τράπεζας της Ελλάδος».
–  Μαργαρίτα Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, με θέμα: «Ελληνικές και ευρωπαϊκές εξελίξεις στην ιδιωτική ασφάλιση».  

Στην ημερίδα θα παραστούν και θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Μιχάλης Ζορπίδης και ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics