Ανακατατάξεις στην International Life και νέες προοπτικές

Ανακατατάξεις στην International Life η οποία προχωρεί σε αναδιάταξη των δυνάμεών της με στόχο να αντιμετωπίσει με διαφορετική ταχύτητα και κινήσεις, την ανάπτυξη του Ομίλου, τον ανταγωνισμό, τη Solvency, αλλά και τις ενδεχόμενες δραστηριότητες σε επίπεδο συμφωνιών και επέκτασης του ομίλου που διαχρονικά εξετάζει η οικογένεια Μπράβου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο επίκεντρο της αναδιάταξης των δυνάμεων βρίσκεται ο κ. Γιάννης Μπράβος ο οποίος αναλαμβάνει πλέον ένα ευρύτατο πεδίο εργασιών το οποίο μέχρι πρότινος ανήκε στον κ. Γιάννη  Φουρλή. Συγκεκριμένα οι αλλαγές που αποφασίστηκαν σχετίζονται σε πρώτη φάση με τις αρμοδιότητες του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Γιάννη Μπράβου ο οποίος εφεξής έχει υπό την ευθύνη του το σύνολο των δραστηριοτήτων των ασφαλιστικών εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων των διοικητικών λειτουργιών, των Strategic Business Units και των δικτύων πωλήσεων που υπάγοντο μέχρι πρότινος στους τομείς ευθύνης του κ. Γιάννη Φουρλή.

Ο κ. Φουρλής παραιτείται από τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ομίλου και αναλαμβάνει καθήκοντα μη εκτελεστικού Αντιπροέδρου στην International Life ΑΕΓΑ. Στην αρμοδιότητά του πλέον είναι όλα όσα αφορούν στην αναδιάρθρωση του Ομίλου και σχετίζονται, μεταξύ άλλων, με εξαγορές και συγχωνεύσεις.

Επιπλέον ο κ. Φουρλής συνεχίζει να εποπτεύει τη συνεργασία της International Life ΑΕΓΑ με την ΝΝ καθώς και την αναδιάρθρωση των εργασιών της μεσιτικής του Ομίλου, ΒSA. Παράλληλα αναλαμβάνει την εποπτεία των έργων που σχετίζονται με την εφαρμογή του Solvency ΙΙ στις ασφαλιστικές εταιρείες του Ομίλου.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics