Επτά βίντεο για μηδενισμό ατυχημάτων και απειλών κατά υγείας στο χώρο εργασίας

Τα εργατικά και επαγγελματικά ατυχήματα καθώς και οι επαγγελματικές ασθένειες στην εργασία αποτελούν μεγάλη πληγή για την κοινωνία και για το ανθρώπινο παραγωγικό δυναμικό της. Πέρα από το άμεσο κόστος ακολουθούν οι συνέπειες στους ανθρώπους και στην κοινωνία από την απώλεια αυτού του δυναμικού.

Ο οργανισμός EU-OSHA δημιούργησε 7 πρωτότυπα βίντεο με στόχο τη μείωση ως μηδενισμό των ατυχημάτων και των απειλών κατά υγείας στον χώρα εργασίας.

Όπως ανακοίνωσε ο EU-OSHA, υποδέχεται τη νέα εφαρμογή Vision Zero app  που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας Vision Zero  της Διεθνούς Ένωσης Κοινωνικής Ασφάλισης (ISSA).

Η εφαρμογή αυτή προωθεί τους 7 χρυσούς κανόνες της ISSA για μηδενικά ατυχήματα και υγιείς χώρους εργασίας. Η εφαρμογή είναι γρήγορη και εύχρηστη και δείχνει την κατάσταση υγείας και ασφάλειας στον χώρο εργασίας ενός οργανισμού.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν σε συσκευές Android και iOS και είναι επί του παρόντος διαθέσιμη στα αγγλικά και στα ισπανικά. Μάθετε τώρα πώς μπορεί η εφαρμογή να βελτιώσει την κατάσταση ασφάλειας και υγείας στον χώρο εργασίας σας!

Δείτε τα βίντεο

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics