Ανατρέπει τα συγκρατημένα δεδομένα η Εθνική Ασφαλιστική

Του Γιάννη Βερμισσώ

Με εντυπωσιακό ρυθμό ανόδου, περίπου 5%, εξελίσσεται η παραγωγή της Εθνικής και από τις αρχές του έτους η εταιρεία καταγράφει επιδόσεις αξιοσημείωτες δημιουργώντας παρακαταθήκη «αξίας» για τη συνέχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία, υπερβαίνοντας τα συγκρατημένα ακόμα δεδομένα της αγοράς, κατορθώνει να αναπτύσσεται δυναμικά και να κερδίζει έδαφος μετά από μια περίοδο έντονου προβληματισμού συνδεδεμένη με τις διαδικασίες πώλησής της.  Από τον Ιανουάριο έως και σήμερα τόσο το ελεύθερο δίκτυο όσο και το agency προχωρούν με παράλληλο ρυθμό καταδεικνύοντας μια ίση δυναμική που πιθανόν να αποδεικνύει και την ουσιαστική προϊοντική βάση και παροχές υπηρεσιών της εταιρείας.

Η ανοδική πορεία ενισχύεται μέσα από τις ευέλικτες διαδικασίες που ακολουθεί η διοίκηση καθώς τόσο από τον κ. Χ. Σαρδελή  όσο και  τον Στ. Κωνσταντά προωθούνται αιτήματα, διεκπεραιώνονται εκκρεμότητες και εγκρίνονται διαδικασίες και λαμβάνονται εσωτερικές αποφάσεις με μοναδικό στόχο τη συνέχιση του ρυθμού ανάπτυξης. Ρόλο στην έως τώρα εξέλιξη αποδίδουν και στον νέο κανονισμό, ο οποίος εφαρμόζεται και στηρίζεται από τον κ. Μ.  Τάτση ο οποίος υλοποιεί εκτεταμένο πανελλαδικό πρόγραμμα ενημέρωσης των συνεργατών και εισαγωγής τους στην σύγχρονη εταιρική κουλτούρα που επιδιώκει να αποκτήσει η Εθνική.

Ισχυρά θεμέλια για το μέλλον δημιουργούν τα νέα προϊόντα της εταιρείας τα οποία υποστήριξαν στην πληρότητά τους και τον ανταγωνιστικό χαρακτήρα τους τόσο ο κ. Γ. Μακρής όσο και ο κ. Ηρ. Δασκαλόπουλος , καθένας από την πλευρά του, και κάποια από αυτά – τα προγράμματα – είναι έτοιμα και ξεκινούν την εμφάνισή τους στην αγορά.

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι η συντονισμένη προσπάθεια της εταιρείας σε δημιουργία προϊόντων, παροχή κινήτρων, ενίσχυση διαδικασιών αναμένεται να αποδώσει  επιπρόσθετα αποτελέσματα στην παραγωγή και την δυναμική της, ενισχύοντας ταυτόχρονα και το ήδη ισχυρό όνομα της εταιρείας επί του οποίου αποδίδεται μεγάλη βαρύτητα.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics