Αποχώρηση στελέχους από Ασφαλιστική Εταιρεία που συγκρούεται με τους ασφαλιστικούς της συμβούλους

Φεύγει κορυφαίο στέλεχος της διοικητικής ιεραρχίας μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας και μετακινείται σε άλλη αντίστοιχου βεληνεκούς θέση γυρίζοντας την πλάτη στις φασαρίες και τις φουρτούνες που περιβάλλουν την εταιρεία που έως σήμερα συμμετέχει.

Κατά πληροφορίες του insurance-eea τα μέτωπα που η εταιρεία έχει δημιουργήσει στην αγορά μπορεί να αξιολογηθούν ως λόγος με βαρύνουσα σημασία στην αποχώρηση στελεχών καθώς το φαινόμενο έχει εμφανιστεί σε άλλες κατηγορίες στελεχών, που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν και άλλες εξελίξεις. Όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές, η σχετικά μικρή αριθμητικώς, ελληνική ασφαλιστική αγορά, έχει έως σήμερα αναδείξει ικανά και άξια στελέχη τα οποία στις μετακινήσεις τους δεν είχαν επωμιστεί οποιαδήποτε “βάρη” που θα λειτουργούσαν αρνητικά στο επαγγελματικό τους προφίλ.

Στο πλαίσιο αυτό γίνονται και οι εκτιμήσεις ότι οι μετωπικές συγκρούσεις εταιρειών ασυνήθιστο φαινόμενο στην ελληνική ιδιωτική ασφάλιση, δημιουργούν αρνητικές εντυπώσεις τις οποίες σαφώς και δε θέλουν να τις αναλάβουν ως ακούσια ή εκούσια ευθύνη οι άνθρωποι της αγοράς. Συνεπώς οι όποιες αποχωρήσεις σε ένα βαθμό μπορούν να συνδεθούν αιτιολογημένα με την κατάσταση που δημιουργείται όταν εταιρεία-ασφαλιστική- αποφασίζει να βρεθεί αντιμέτωπη με την κινητήρια δύναμη της αγοράς, τους καθημερινούς επαγγελματίες, που αναδεικνύουν την ιδιωτική ασφάλιση, την προάγουν και την εξελίσσουν μέσα σε κλίμα συναίνεσης, φιλικότητας, συνεργασίας, δηλαδή ότι χρειάζεται η ιδιωτική ασφάλιση για να προχωρήσει.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics