Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στους BUSINESS LEADERS IN GREECE του 2018 της ICAP

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η πρωτοπόρος κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, συμπεριλαμβάνεται στην λίστα των BUSINESS LEADERS IN GREECE, ανάμεσα στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες της  ελληνικής οικονομίας για το έτος 2018. Η επιχειρηματική έκδοση «BUSINESS LEADEDS IN GREECE”, η κορωνίδα των Leading Editions της ICAP, αποτελεί σημείο αναφοράς για τις επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν.

Η κατάταξη των πιο κερδοφόρων επιχειρήσεων και ομίλων έγινε με βάση τα κέρδη EBITDA (Earnings Before Interest, Tax, Depreciation and Amortization), που απεικονίζουν τα κέρδη της επιχείρησης  από λειτουργικές δραστηριότητες, πριν την επίδραση των χρηματοοικονομικών και έκτακτων εσόδων – εξόδων, καθώς και των αποσβέσεων επί των παγίων στοιχείων. Η συμμετοχή των 500 επιχειρήσεων της κατάταξης στα συνολικά μεγέθη των ελληνικών επιχειρήσεων το 2018 είναι εντυπωσιακή. Οι επιχειρήσεις αυτές εμφάνισαν σημαντική βελτίωση στα οικονομικά αποτελέσματά τους το 2018 σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ιδρύθηκε το 1979 και εδώ και 40 χρόνια εξάγει τα καινοτόμα προϊόντα της σε περισσότερες από 72 χώρες. Σήμερα απασχολεί 201 εργαζόμενους στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην Μεθώνη Πιερίας και στο Υποκατάστημά της στην Αθήνα. Έχοντας διανύσει μία διαχρονική πορεία ανάπτυξης, η εταιρεία  συγκαταλέγεται στις κορυφαίες του κλάδου της, με εμπειρία και πελατοκεντρικό χαρακτήρα. Με ήθος επαγγελματισμό και υπευθυνότητα η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. προχωρά σταθερά στην εκπλήρωση του οράματός της, δηλαδή να συνεχίσει να παράγει και να εξάγει αξιόπιστα προϊόντα, που θα δίνουν λύσεις στις ζητήσεις του αγοραστικού κοινού και θέτοντας ακόμη πιο ψηλά τον πήχη για την επόμενη χρονιά.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics