Καταιγιστικές εξελίξεις προαναγγέλθηκαν από την Generali

Του Γιάννη Βερμισσώ

Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται από την Generali  μέσα στο 2020. Η προαναγγελία έγινε από τη διοίκηση της εταιρείας στους εκατοντάδες συνεργάτες της στην εκδήλωση κοπής πίτας για το καλωσόρισμα του νέου έτους. Ενδεικτικά οι αναμενόμενες ανατροπές  παρομοιάστηκαν ως “κόκκινη καταιγίδα”  από τον οικοδεσπότη κ. Π. Δημητρίου αφήνοντας ο ίδιος τη συνέχεια να αποδειχθεί στην πράξη.

Στο πλαίσιο αυτό δόθηκε μια μικρή απόδειξη. Η εταιρεία παρουσίασε κάτι διαφορετικό.  Έδωσε στους συνεργάτες της τη χαρά και την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» η οποία παρουσιάζεται στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος.

Τα μηνύματα, του έργου απόλυτα ταιριασμένα με αυτά που η εταιρεία αποστέλλει στους συνεργάτες της.  Αλλαγές, προσπάθεια, νέες εκκινήσεις, ανατροπές, δυσκολίες και μικρές καθημερινές νίκες εν μέσω δυσκολιών.

ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠO ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ 

Λίγο πριν από την εκκίνησης της παράστασης, με περισσή βεβαιότητα ο CEO της εταιρείας, στον σύντομο χαιρετισμό του ανάδειξε, τη διαφορά της εταιρείας του σε σχέση με τον ανταγωνισμό και έβαλε τον πήχη ψηλά με ορόσημο το τέλος του τρέχοντος έτους.

Ξεκαθάρισε ότι η εταιρεία κρατά αποστάσεις από τις βραβεύσεις έως σήμερα, αφήνοντας όμως ανοικτό το ενδεχόμενο μελλοντικά να ξεκινήσει και αυτή να απονείμει διακρίσεις οι οποίες όμως θα έχουν ποιοτικά στοιχεία.

Ως γενική προσέγγιση επισήμανε την ανάγκη ακόμη περισσότερων ποιοτικών στοιχείων τα οποία πρέπει να αναγνωρίζει ο πελάτης, ο οποίος σήμερα ακόμα στην Ελλάδα δεν έχει αλλάξει άποψη για την ασφαλιστική αγορά.

Τόνισε ότι η Generali θα συμβάλει με τους συνεργάτες της στην ενίσχυση της ασφαλιστικής συνείδησης αποφεύγοντας να εστιάζει σε αριθμούς αλλά σε άλλα στοιχεία, τα οποία έχει ανάγκη η κοινωνία.

Γι΄ αυτό και όπως άμεσα και έμμεσα αναδείχθηκε το στοίχημα της εταιρείας εστιάζει στο να ανοίξει ορίζοντες σε κάτι άλλο, να συνεχίσει να ξεχωρίζει πολύ περισσότερο από ότι έως σήμερα και να μεταδώσει το μήνυμα ότι η αγορά αλλάζει, η ασφάλιση αλλάζει και η εταιρεία έχει ενσωματώσει τις αλλαγές αυτές στη λειτουργία της επενδύοντας πάντα στο ανθρώπινο στοιχείο.

Σε αυτό το περίγραμμα, ο κ. Δημητρίου ανέφερε ότι το μέλλον το διαγράφει ο καθένας μόνος του και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να συνταχτούν με το σχέδιο της Generali  και να ενσωματώσουν την όλη στρατηγική της στην καθημερινότητά τους και να προσηλωθούν σε αυτό που η εταιρεία έχει χαράξει και το εφαρμόζει.

Συνοψίζοντας και λίγο πριν ξεκινήσει η παράσταση ο κ. Δημητρίου αναφέρθηκε στην προσπάθεια της κυρίας Μαρίας Λαμπροπούλου και των στελεχών του τμήματός της για την οργάνωση της εκδήλωσης, ακροθιγώς είπε ότι το 2019 ήταν αυξημένη η παραγωγή, καλές οι επιδόσεις, υψηλός ο δείκτης φερεγγυότητας και η εταιρεία βρίσκεται στην 6η θέση στην Ζωή και τις Γενικές, ενώ έστειλε ως μήνυμα ότι : «η Generali θα ανέβει θέσεις και θα επιβεβαιώσει ότι θέλει και πετυχαίνει να διαφέρει από τον ανταγωνισμό»

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics