Τι λένε και τι εύχονται για την ΕΑΔΕ η Ελ. Γρυπάρη και Αλ. Ραφαηλίδης

Με αφορμή την επετειακή 10ετή παρουσία της ΕΑΔΕ, το έργο που έχει επιτελέσει, και τον ρόλο που διαδραματίζει  στην εξέλιξη των θεμάτων που αφορούν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση το insurance -eea απευθύνθηκε στους ανθρώπους που είχαν και  έχουν λόγο και ρόλο στην διαδρομή της Ένωσης  και  οι οποίοι με ενδιαφέρον προτίθενται να συνεχίσουν να συμβάλλουν στην πρόοδο και την θεσμική παρουσία ης ΕΑΔΕ στο μέλλον.

Συνεχίζοντας την προσπάθεια να μεταφέρουμε  δηλώσεις από τους επαγγελματίες που συντέλεσαν στην ΕΑΔΕ μιλήσαμε με την κυρία Ελένη Γρυπάρη και τον κ. Αλέξανδρο Ραφαηλίδη.
Ελένη Γρυπάρη: “Η δημιουργία της ΕΑΔΕ ήταν μια πρωτοβουλία σημαντική για τον κλάδο. Συντέλεσε στην εξέλιξή του. Ήταν η πρώτη φορά που οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές απόκτησαν “κοινή φωνή”. Η Ένωση ήταν η αρχή για επίλυση θεμάτων, για την ισχυροποίηση της επαγγελματικής παρουσίας μας, την συγκρότησή μας απέναντι σε ουσιαστικά προβλήματα που υπήρχαν με την πολυδιάσπαση. Πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσει το έργο της και εμείς όλοι να αντιληφθούμε ότι έχουμε τους ίδιους προβληματισμούς, τα ίδια θέματα που μας απασχολούν επαγγελματικά και δε υπάρχει διαφοροποίηση. Πρέπει να συνομιλούμε με τους διάφορους φορείς με ενιαία φωνή και αυτό το πετύχαμε όπως αποδείχθηκε από την σύσταση της Ένωσης έως σήμερα. Η ΕΑΔΕ εύχομαι να αναβαθμιστεί περαιτέρω να ενισχύσει την οντότητά της και την ανεξαρτησία της και να εκπροσωπεί όλους μας. Το μήνυμα μου είναι να συνεχίσουμε με ενότητα και να είμαστε όλοι μαζί”.
Αλέξανδρος Ραφαηλίδης: “Η ΕΑΔΕ ήταν η αρχή, η εκκίνηση για την ενιαία εκπροσώπηση του κλάδου της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Είμαι ευτυχής που συντέλεσα στην δημιουργία της και η πρωτοβουλία μας εξελίχθηκε, έφερε αποτελέσματα και συνεχίζει να παράγει σημαντικό έργο υπέρ του κλάδου. Σήμερα έχει και νέο αίμα, ιδέες, γνώση και μπορεί να προχωρήσει ακόμη πιο γρήγορα και να φέρει περισσότερα αποτελέσματα. Την εποχή που δημιουργήθηκε συνέβαλλε στον εποικοδομητικό διάλογο και εκπροσώπησε με επάρκεια την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Σταθήκαμε ως συνομιλητές απέναντι σε κάθε φορέα, με συνέπεια σταθερότητα και αρχές. Αποκτήσαμε για πρώτη φορά συγκροτημένη εικόνα, είχαμε τεκμηρίωση στα όσα διεκδικούσαμε και αναδείχθηκε ο επαγγελματισμός μας ως κλάδου. Εύχομαι καλή συνέχεια με την προσδοκία μεγαλύτερων επιτευγμάτων και διακριτών δράσεων υπέρ των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών”.
© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics