Η αναδόμηση της ΕΘΝΙΚΗΣ, οι διοικητικές παρεμβάσεις, τα νέα σχέδια- Συμπόρευση παλαιών και νέων στελεχών

του Γιάννη Βερμισσώ

Ραγδαίες και κυρίως αθρόες αλλαγές στην Εθνική Ασφαλιστική έρχονται να δώσουν δυναμική στην εταιρεία και να την προσδώσουν τον νέο αέρα που ο μέτοχος θέλει να φέρει. Με διπλούς ρόλους (συμβουλευτικό και διοικητικό) τα κορυφαία στελέχη του μετόχου καταγράφουν τα δεδομένα και θέτουν σε εφαρμογή την υλοποίηση ενός πρότζεκτ που οδηγεί στην νέα εποχή.

Η εκκίνηση της CVC στο τιμόνι της κορυφαίας για την ελληνική αγορά εταιρείας ήταν να αναβαθμίσει ανθρώπους, να δώσει μπόνους, να στηρίζει δομές και να δημιουργήσει ένα πλαίσιο τελείως διαφορετικό από αυτό που περιέγραφαν οι ανησυχίες προ πώλησης. Οι προαγωγές και οι επιβραβεύσεις εξοβέλισαν κάθε ανησυχία για ανατροπές.

Τα νέα σχέδια, οι αλλαγές και οι προοπτικές ακόμη πιο ευφάνταστες και δημιουργικές. Αποφασίζονται, γίνονται και εξελίσσονται με την καθοριστική παρουσία του κ. Τ. Αναστασίου που εκπροσωπεί το “νέο” και  του κ. Σταύρου Κωνσταντά με  την αναγνωρισμένη εμπειρία του και τον κομβικό του ρόλο του στην σύνδεση που “παλαιού” με το “νέο”. Επίσης και ο κ. Αντ. Χρηστίδης από την πλευρά του “νέου” ως γενικός διευθυντής έχει αναλάβει μια σημαντική αποστολή να στηρίξει τις νέες ιδέες και στόχους στο αξιόλογο ανθρώπινο κεφάλαιο που έχει στην διάθεσή του.

Κεντρική θέση στις εξελίξεις διαθέτουν και τα άλλα έως σήμερα πρωταγωνιστικά στελέχη. Ο κ. Ηρ. Δασκαλόπουλος, Μιχ. Τάτσης, Γιάννης Σηφάκης, Σωτ. Σοφόπουλος και τα επιτελεία τους.

Αυτοί που επί σειρά ετών συντελούν στην ανάπτυξη του δικτύου, στην διαρκή κερδοφορία της Εθνικής, στην αύξηση της παραγωγής, στην εκπαίδευση, στην δημιουργία νέων προϊόντων , στην προβολή της εταιρείας και την παρουσία της στην κοινωνία.

Δεκάδες άνθρωποι σε μια ιεραρχία που πρόσφατα τροποποιήθηκε -όπου χρειάστηκε- για ακόμη καλύτερες επιδόσεις.

Τα πρώτα βήματα αναβάθμισαν γενικούς διευθυντές και τα επόμενα -πρόσφατα- έφεραν έξυπνες διοικητικές αλλαγές καθώς οι στελεχιακές επιλογές της CVC  διατήρησαν τον ρόλο του συμβούλου και ταυτόχρονα εισήλθαν και σε διοικητικά μονοπάτια.

Δόθηκαν διπλοί ρόλοι ώστε και επιτελικά και εκ των έσω να λειτουργήσει η εταιρεία και να πετύχει κατά τις πληροφορίες ευελιξία, γρήγορη διαχείριση των θεμάτων και αποτελεσματικότητα στους χειρισμούς.

Κομβικό ρόλο για την εταιρεία και την επόμενη ημέρα της είναι οι πωλήσεις οι οποίες αποτελούν την έως σήμερα έμπρακτη και αποδεδειγμένη επιτυχία της καθώς κινούνται ανοδικά και φέρνουν το αποτέλεσμα που αρχικώς επιβεβαιώνει την επιλογή της CVC να αγοράσει την Εθνική. Με νέα προϊόντα, συνεργασίες, και επιλογές δρομολογούνται οι αλλαγές.

Τώρα απομένει να επέλθει μια ακόμη πιο ισχυρή εξέλιξη του τομέα με την συμπόρευση της νέας ιδέας για την εταιρεία με την περαιτέρω αξιοποίηση των στελεχών του τομέα πωλήσεων στην καινούργια στοχοθεσία του μετόχου.

Παλαιά και νέα στελέχη καλούνται να εφαρμόσουν τα σχέδια που έχουν δημιουργηθεί και αποτελούν την προοπτική της εταιρείας.

Τα επόμενα βήματα που ενδεχομένως αφορούν προϊοντικές, εμπορικές και κοινωνικές πτυχές της εταιρείας είναι κοντά.

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics