MONTE ΚΑΡΛΟ : Η 65η συνάντηση ασφαλιστών-αντασφαλιστών

Η μεγαλύτερη ετήσια  συνάντηση ασφαλιστών και αντασφαλιστών , το Rendez-Vous de Septembre (RVS) συμπληρώνει φέτος 65 χρόνια.  Θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2023 στο Μονακό. Οι συζητήσεις για την διαμόρφωση του αντασφαλιστικού κόστους, και των σχετικών ασφαλίστρων καθώς και οι σχετικές συμφωνίες θα έχουν δυναμικό χαρακτήρα. Και αυτό λόγω των πιέσεων από τις τεράστιες καταστροφές που έχουν συμβεί και τις αποζημιώσεις που έχουν δοθεί ή καταλογιστεί.

Tο Rendez-Vous de Septembre (RVS) από το 1957 που  ξεκίνησε,  καθιερώθηκε ως η μεγαλύτερη συγκέντρωση του ασφαλιστικού και αντασφαλιστικού κλάδου, όπου κορυφαία στελέχη της παγκόσμιας ασφαλιστικής αγοράς επικεντρώνονται κυρίως σε διμερείς συζητήσεις πριν από τις ανανεώσεις των αντασφαλιστικών συμβάσεων για την νέα χρονιά.

Η φετινή διοργάνωση  Rendez-Vous de Septembre γίνεται κάτω από το θλιβερό γεγονός  του αιφνίδιου θανάτου, πριν από κάποιους μήνες του Denis Kessler ο οποίος ήταν Πρόεδρος της ένωσης Rendez-Vous de Septembre από την 1η Ιανουαρίου 2023,  ενώ εκπροσωπούσε τη γαλλική αγορά από το 2010.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics