Γ. Καραβίας: “Ξαφνιάζει” δημιουργικά-Πρωτοπορεί σουρεαλιστικά και ανατρέπει “σταθερές” στην Art Athina 2023

του Γιάννη Βερμισσώ

Με 7+1 φιγούρες του Γιώργου Καραβία σε ένα εντυπωσιακό φυλλάδιο που αποτελεί ένα ιδιότυπο έργο τέχνης η Karavias Underwriting Agency επανασυστήνεται στην αγορά.  Η εταιρεία αναλαμβάνοντας για μια ακόμη χρονιά να στηρίξει εμπράκτως την Art Athina 2023, προσφέροντας την ασφάλιση της σημαντικότερης εγχώριας foire Έργων Τέχνης,  προχώρησε σε κάτι καινούργιο, επιχειρώντας να φέρει τον αέρα δημιουργίας που την διακρίνει και στην εικόνα της.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ

Συγκεκριμένα, η Karavias Art Insurance, μετά από την επιτυχημένη εικαστική περσόνα του Γιώργου Καραβία που εμφανιζόταν ως ένας “άλλος” Dali, φέρνει στην φετινή Art Athina η οποία γιορτάζει 30 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας, την νέα ανανεωμένη εικόνα του ίδιου (την ΦΩΤΟ που βλέπετε και είναι μία από τις 8 ) . Μια εικόνα που αποπνέει χιούμορ και αυτοσαρκαστική διάθεση.

Μέσα από την επινοητική ματιά του ζωγράφου Αχιλλέα Χρηστίδη και σαν καρέ από comics, ο Γιώργος Καραβίας αποτυπώνεται σε ένα φυλλάδιο σε 8 διαφορετικές διαφορετικές εκδοχές ως μια νέα σουρεαλιστική περσόνα.

 

Η σταθερά ανοδική πορεία που έχει διαγράψει η εταιρεία μέσα στα χρόνια και αποτελεί απότοκο αφοσίωσης, επιμονής, ταλέντου και ευρηματικότητας αντικατοπτρίζει το DNA της Karavias Art Insurance η οποία φέτος εκκινεί σε μια νέα διαδρομή εμπλουτισμένη με πολλά και διαφορετικά ασφαλιστικά και όχι μόνο στοιχεία που σταδιακώς θα εξελίσσονται.

Το πλούσιο εικαστικό φυλλάδιο με 7+1 εικαστικές προσεγγίσεις του Γιώργου Καραβία καθώς η αφίσα της σουρεαλιστικής περσόνα θα είναι διαθέσιμα σε κάθε ενδιαφερόμενο στα εγκαίνια της foire, την Πέμπτη 14/09/2023, στο περίπτερο της Karavias Art Insurance και στα γραφεία της εταιρείας.

Where & When:

Ζάππειο Μέγαρο
από 15/09/2023 έως 17/09/2023
12.00 μ.μ. – 21.00 μ.μ.
Opening: 14/09/2023, 18.00 μ.μ. – 21.00 μ.μ.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics