ΗΜΕΡΙΔΑ: “Club Κορυφαίων & Διακεκριμένων Συνεργατών της A Team 2023-2024”- Δ/νση ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής Δ. Αναστασίου

Τα μέλη του  “Club Κορυφαίων & Διακεκριμένων Συνεργατών της A Team 2023-2024” συμμετείχαν στις  9/5/2024 σε μία ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική ημερίδα που, διοργανώθηκε ειδικά για αυτούς από τους Συντονιστές της Διεύθυνσης, με τίτλο:

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ SOFT SKILLS – ΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ

Εισηγήτρια ήταν η κυρία Κωτούδη Ρούλα, Οικονομολόγος – Σύμβουλος Επικοινωνίας & Εκπαίδευσης (http://linkedin.kpr.gr), η οποία κράτησε σε υψηλό επίπεδο καθ’όλη τη διάρκεια το ενδιαφέρον των συνεργατών.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο χώρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης με την παρουσία των συνεργατών Θεσσαλονίκης και με ταυτόχρονη σύνδεση μέσω zoom για τους συνεργάτες της υπόλοιπης Ελλάδας.

Ο κος Αναστασίου κατά το ξεκίνημα της συνάντησης συνεχάρη τους επιτυχόντες και δήλωσε ότι ο ίδιος και οι Συντονιστές επιδιώκουν να δημιουργούν προστιθέμενη αξία στους Συνεργάτες της Διεύθυνσης που ξεχωρίζουν για τις παραγωγικές τους επιδόσεις. Υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσουν να το κάνουν με τον ίδιο ζήλο και διάθεση προσφοράς για τους ανθρώπους, τους ευχαρίστησε και τους συνεχάρη.

Οι επιτυχόντες του CLUB αλφαβητικά:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Καρδίτσα)

ΒΟΥΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Χανιά)

ΓΙΑΓΚΙΔΗΣ ΔΑΝΙΗΛ (Θεσ/νίκη)

ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ (Χανιά)

ΔΟΥΚΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (Θες/νίκη)

ΜΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ-ΣΒΟΥΡΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (Χανιά)

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΡΙΦΙΛΗ (Θεσ/νίκη)

ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΝΑΤΑΣΑ (Κιλκίς)

ΤΣΙΧΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (Θεσ/νίκη)

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics