Carglass® – Συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση ERGO.TEC / Μηχανήματα έργων

Η Carglass® συμμετείχε για πρώτη φορά και με μεγάλη επιτυχία στη 2η Διεθνή Έκθεση ERGO.TEC / Μηχανήματα Έργων που πραγματοποιήθηκε στις 24-26 Μαΐου, στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας. Στο περίπτερο της εταιρείας βρέθηκαν εκπρόσωποί της, που διαθέτουν βαθιά εμπειρία και τεχνογνωσία για τον κλάδο.

Η Carglass® με τη συμμετοχή της στην έκθεση είχε σκοπό να αναδείξει την προτεραιότητα που δίνει στην άμεση αποκατάσταση θραύσεων κρυστάλλων σε επαγγελματικά οχήματα, μηχανήματα έργων, φορτηγά, αγροτικά/γεωργικά οχήματα και οχήματα μεταφοράς, καθώς μέσα από τη συνεργασία της με πιστοποιημένους προμηθευτές είναι σε θέση να εγγυηθεί για την ταχύτατη διαθεσιμότητα και ποιότητα των ανταλλακτικών. Παράλληλα, η εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών, που αναλαμβάνει εργασίες τοποθέτησης κρυστάλλων ειδικής κατασκευής σε επαγγελματικά οχήματα είναι πιστοποιημένη από τον κορυφαίο παγκόσμιο οργανισμό αυτοκινήτου, IMI.

Με αναβαθμισμένο και πιο ποιοτικό περιεχόμενο η 2η έκθεση ERGO.TEC / Μηχανήματα Έργων εντυπωσίασε εκθέτες και επισκέπτες για τη δυναμική και την εξέλιξή της. Η έκθεση ξεχώρισε για την ποιότητα και την ποικιλία των εκθεμάτων, καθώς κορυφαίοι κατασκευαστές, αντιπρόσωποι και εισαγωγείς ήταν εκεί παρουσιάζοντας τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα έργων, αλλά και προηγμένα τεχνολογικά συστήματα και λύσεις που έχουν ως στόχο τη μεγαλύτερη αποδοτικότητα του κλάδου. Την έκθεση εγκαινίασαν ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας και ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Νίκος Ταχιάος.

Η Carglass® δεσμεύεται να συνεχίσει να επενδύει σε τεχνολογικά εργαλεία και στην τοποθέτηση υψηλής ποιότητας ανταλλακτικών παρέχοντας λύσεις και στους επαγγελματίες οδηγούς.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics