Στη Μαδρίτη τα Δίκτυα Ανεξάρτητων Συνεργατών και Μεσιτών & Εταιρικών Πελατών της ERGO

Στην καρδιά της Ισπανίας, την πολύχρωμη Μαδρίτη, πραγματοποιήθηκε φέτος το ταξίδι επιβράβευσης των Δικτύων Ανεξάρτητων Συνεργατών και Μεσιτών της ERGO Ασφαλιστικής για τη συμβολή τους στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας για το 2023.

Στην ιστορική αυτή και πολυπολιτισμική πρωτεύουσα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις πανέμορφες πλατείες και τα καταπράσινα πάρκα, καθώς και να επισκεφτούν τα ενδιαφέροντα μουσεία της. Πραγματοποίησαν εκδρομή στη μικρή παραμυθένια πόλη του Τολέδο, η οποία αποτελεί πλέον μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, καθώς και στη γενέτειρα πόλη του Μιγκέλ ντε Θερβάντες, Αλκαλά ντε Ενάρες. Σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε συζητήσεις με τα διοικητικά στελέχη της ERGO, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες.

Τους συμμετέχοντες συνόδευσαν από την ERGO, ο τέως Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Νίκος Αντιμησάρης, ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Ερρίκος Μοάτσος, ο Διευθυντής του Τομέα Πωλήσεων κ. Στάθης Τσαούσης, ο Διευθυντής Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ζωής και Υγείας κ. Δημήτρης Σπανός, ο Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών κ. Στέλιος Βουγιουκλίδης, ο Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Μεσιτών κ. Γιώργος Παπαδάκης, ο Διευθυντής Ανάληψης Κινδύνων Ασφαλίσεων Ζημιών κ. Νίκος Σπυράτος και οι Επιθεωρητές Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών κ.κ. Χρήστος Αθανασάκης και Γιάννης Χατζόπουλος.

Στο πλαίσιο του Gala Dinner, που διοργανώθηκε στον επιβλητικό χώρο του Casino de Madrid, πραγματοποιήθηκαν και οι βραβεύσεις των συνεργατών για τα παραγωγικά αποτελέσματα του 2023. Ο Διευθυντής του Τομέα Πωλήσεων κ. Στάθης Τσαούσης καλωσόρισε όλους τους προσκεκλημένους εκφράζοντας τα συγχαρητήριά του για τις επιτυχίες τους, οι οποίες αποτελούν το επιστέγασμα των προσπαθειών τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Αναφέρθηκε επίσης στην ιδιαίτερη συγκυρία της ταυτόχρονης παρουσίας των δύο CEOs, που δημιούργησε μια έντονα συγκινητική ατμόσφαιρα, δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να αποχαιρετήσουν από κοντά τον απερχόμενο Διευθύνοντα Σύμβουλο, αλλά και να γνωρίσουν τον νέο, δημιουργώντας ένα κλίμα προσμονής για το μέλλον.

Ο κ. Αντιμησάρης ευχαρίστησε για την άριστη συνεργασία, το ομαδικό πνεύμα, την πίστη και τη σκληρή δουλειά, ειδικότερα στις δύσκολες περιόδους της τετραετίας που ηγήθηκε της ERGO και συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαι αληθινά ευγνώμων για τη στήριξή σας στο όραμα και τη στρατηγική μας. Η θητεία μου ως Διευθύνων Σύμβουλος της ERGO αποτελεί επαγγελματικό ορόσημο για μένα και σας αποχαιρετώ βαθιά υπερήφανος για όσα πετύχαμε ως ομάδα. Είμαι απολύτως βέβαιος, ότι ανεξάρτητα από τις όποιες σύγχρονες και μελλοντικές προκλήσεις, η ERGO θα συνεχίσει να καταγράφει μια ανοδική, λαμπρή, δημιουργική πορεία, καθώς διαθέτει ισχυρά θεμέλια και μια εξαιρετική διοικητική ομάδα, η οποία θα συνεχίσει να την οδηγεί προς την επιτυχία. Φεύγοντας από την ERGO, παραδίδω τη σκυτάλη, κυριολεκτικά και μεταφορικά, σε έναν άνθρωπο με βαθιά γνώση του αντικειμένου μας, ο οποίος υπηρετεί τον ασφαλιστικό κλάδο εδώ και δεκαετίες. Είμαι σίγουρος ότι ο Ερρίκος Μοάτσος θα χτίσει πάνω στο δικό μας έργο και θα οδηγήσει της οικογένεια της ERGO ακόμα ψηλότερα. Εύχομαι τόσο στον Ερρίκο, όσο και σε όλη την οικογένεια της ERGO την καλύτερη επιτυχία».

Από την πλευρά του, ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Ερρίκος Μοάτσος ευχαρίστησε τον κ. Αντιμησάρη για τα θερμά του λόγια και δήλωσε για τη νέα του θέση στο τιμόνι της ERGO: «Με μεγάλη χαρά αποτελώ πλέον μέλος της μεγάλης οικογένειας της ERGO Ασφαλιστικής. Κατανοώ πως διαδέχομαι έναν Διευθύνοντα Σύμβουλο που αφήνει μία σπουδαία παρακαταθήκη πίσω του. Υπόσχομαι, όμως, να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε η εταιρεία να συνεχίσει την αναπτυξιακή της πορεία με το βλέμμα πάντοτε στραμμένο στη δημιουργία αξίας, στον συνεχή μετασχηματισμό και στην ενίσχυση της καινοτομίας, με τον πελάτη και τον συνεργάτη πάντοτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Με προσήλωση στην αποστολή μας και την επιθυμία για συνεργασία που μας διακατέχει, διαθέτουμε θεωρώ όλα τα εφόδια για να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία της εταιρείας.»

Οι συνεργάτες της ERGO ολοκλήρωσαν το ταξίδι τους αποκομίζοντας ξεχωριστές εμπειρίες και ανυπομονώντας για το επόμενο.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics