Στην Howden Agents o Γιάννης Μωραΐτης και ο Βασίλης Αντύπας

Η Howden, ο μεγαλύτερος επιχειρηματικός μεσίτης ασφαλειών σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοίνωσε την ενίσχυση της ομάδας της Howden Agents με την προσθήκη νέων στελεχών στην Τεχνική και Εμπορική Διεύθυνση.

Οι νέες αυτές προσλήψεις περιλαμβάνουν έμπειρους επαγγελματίες με υψηλή τεχνογνωσία και εξειδίκευση στους τομείς τους, οι οποίοι θα συμβάλλουν καθοριστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας και την ενίσχυση της ηγετικής της θέσης στην αγορά.

Την Τεχνική Διεύθυνση της Howden Agents αναλαμβάνει ο κύριος Γιάννης Μωραΐτης.

Διαθέτει εμπειρία μεγαλύτερη των 30 ετών στον ασφαλιστικό κλάδο. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1992 στη Nasco Karaoglan France ενώ το 1993 μετακινήθηκε στην Εθνική Ασφαλιστική. Το 2006 ανέλαβε τη θέση του Αναπληρωτή Διευθυντή Αστικής Ευθύνης, Μεταφορών, Πλοίων-Πληρωμάτων καθώς και Πιστώσεων-Εγγυήσεων ενώ το 2010 προήχθη στη θέση του Διευθυντή Αστικής Ευθύνης Μεταφορών , Πλοίων -Πληρωμάτων και Πιστώσεων Εγγυήσεων. Από το 2019 κατείχε τη θέση του Διευθυντή  Ζημιών Πυρός, Αστικής Ευθύνης Τεχνικών Ασφαλίσεων, Μεταφορών, Πλοίων και Πληρωμάτων.

Την Εμπορική Διεύθυνση της Howden Agents αναλαμβάνει ο κύριος Βασίλης Αντύπας.

Διαθέτει πολυετή καριέρα, άνω των 20 ετών, στην ασφαλιστική αγορά. Διετέλεσε Διευθυντής Εταιρικών Δικτύων σε Generali & AXA Ασφαλιστική, Επικεφαλής Εκπαίδευσης & Διοικητικών Υπαλλήλων γραφείων πωλήσεων καθώς και Επιθεωρητής Πωλήσεων.

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics