ΠΟΑΔ: Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Πραγματογνωμόνων

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών – ΠΟΑΔ- την Τετάρτη 3/7/2024 φιλοξένησε  μέσω τηλεδιάσκεψης  τον Νέο Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πραγματογνωμόνων FUEDI Ko Δημόπουλο Σταύρο.

Συνεχάρη τον Κο Δημόπουλο για την ανάληψη των καθηκόντων του στο ανώτατο αυτό αξίωμα και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.

Η τηλεδιάσκεψη αυτή είχε χαρακτήρα διττό ,την γνωριμία των μελών της ΠΟΑΔ με τον κλάδο των πραγματογνωμόνων οι οποίοι και αποτελούν κρίκο στην αλυσίδα των πωλήσεων .

Η ΠΟΑΔ αφουγκραζόμενη τον πολυποίκιλο ρόλο των πραγματογνωμόνων  στην αλυσίδα των πωλήσεων ευελπιστεί σε μια συνεχή και εποικοδομητική εκατέρωθεν συνεργασία προς όφελος του κοινού αποδέκτη που δεν είναι άλλος από τον Έλληνα – πελάτη καταναλωτή.

Στα πλαίσια αυτά ο Πρόεδρος Κος Δημόπουλος στην πρώτη του συνάντηση με τους Προέδρους των Πρωτοβάθμιων Σωματείων των Μελών μας μεταξύ άλλων κατέθεσε το νομικό πλαίσιο λειτουργίας του κλάδου των Πραγματογνωμόνων και έδωσε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν από την πλευρά της ΠΟΑΔ.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΑΔ Κος Τσολάκης Ηλίας δήλωσε:

Η στόχοι μας ως εκπρόσωποι του Ασφαλιστικού κλάδου -απο την πλευρά των πωλήσεων –  είναι κοινοί και με μεγάλη ευθύνη απέναντι στον καταναλωτή  τον οποίο πρέπει να  υπηρετούμε. Από την πλευρά μας με το σωστό underwriting το οποίο και διευκολύνει το δικό σας έργο όταν προκύψει ένα ζημιογόνο γεγονός, οπότε πιστεύω σε μια συνεργασία η οποία θα φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα σε όλους μας.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics