H 15η  Γ.Σ. της Hellenic Financial Planners Association (HFPA).  

Την Τρίτη 2 Ιουλίου 2024, πραγματοποιήθηκε η 15η  τακτική  Γ.Σ. των μελών της Hellenic Financial Planners Association (HFPA).

Στο πλαίσιο των εργασιών της Γ.Σ., παρουσιάστηκε η έκθεση πεπραγμένων από την πρόεδρο της Ένωσης κ. Ευφροσύνη Στουργιώτου, με ιδιαίτερη αναφορά  στο  1ο Financial Planning Forum.                                     

Αυτό,το forum,  η Ένωση τo ιοργανώνει στις 18 Οκτωβρίου 2024, στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138, Αθήνα), και τελεί υπό την αιγίδα της Ε.Α.Ε.Ε, της Ε.Θ.Ε.Ε, του Ε.Ε.Α, & του Ε.Ι.Α.Σ.

Το 1ο Financial Planning Forum, απευθύνεται – όχι μόνο στα Μέλη της Ένωσης – αλλά σε όλους τους επαγγελματίες από τον ασφαλιστικό, επενδυτικό και τραπεζικό χώρο που ενδιαφέρονται για την επαγγελματική τους ανέλιξη και την ενασχόλησή τους με έναν από τους πλέον ανερχόμενους και ενδιαφέροντες τομείς.

Μέλη στην Ένωση Ελλήνων Financial Planners (H.F.P.A) μπορούν να γίνουν όσοι επαγγελματίες ανήκουν στον ασφαλιστικό, επενδυτικό ή και τραπεζικό χώρο που ενδιαφέρονται να εξελιχθούν και να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στον νευραλγικό και άκρως ενδιαφέροντα τομέα του Financial Planning.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την Ένωση & τα μέλη της, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα hfpa.gr ή να επικοινωνήσετε στο [email protected].

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics