Ημερίδα στις Σέρρες για το παρόν και το μέλλον της Ασφαλιστικής Αγοράς

O Σύλλογoς Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Νομού Σερρών, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Σερρών, διοργανώνει την Παρασκευή 30 Μαΐου ημερίδα, με θέμα «Το παρόν και το μέλλον στην Ασφαλιστική Αγορά».

O Σύλλογoς Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Νομού Σερρών, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Σερρών, διοργανώνει  την Παρασκευή 30 Μαΐου ημερίδα, με θέμα «Το παρόν και το μέλλον στην Ασφαλιστική Αγορά».

 Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:

–           Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, με θέμα «Το νέο θεσμικό πλαίσιο και οι επιπτώσεις του στην ασφαλιστική αγορά και στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές»

–          Ο Πρόεδρος του ΣΕΜΑ και μέλος της ΕΑΔΕ κ. Γιώργος Καραβίας, με θέμα «Ο ρόλος του Ασφαλιστή στις νέες απαιτήσεις της αγοράς και της κοινωνίας» και

–          Ο κ. Χρήστος Κάτσιος, Εμπορικός Διευθυντής της Groupama Φοίνιξ, με θέμα «Σχέσεις – Συμβάσεις Ασφαλιστικών Εταιρειών και Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Χρηστίδη του Επιμελητηρίου Σερρών και χορηγός επικοινωνίας θα είναι το ενημερωτικό site Insurance daily.

Δείτε την πρόσκληση:

{edocs}prosklisi_imeridas_30-5-14.pdf,100%,500{/edocs}

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics