Εθνική Ασφαλιστική: Σχεδιάζουμε το μέλλον!

Μέσα στην ενθουσιώδη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι 1.000 συνεργάτες του εταιρικού δικτύου της, η Εθνική Ασφαλιστική ολοκλήρωσε τις εργασίες του 30ου Συνεδρίου Πωλήσεων στην Αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, βραβεύοντας όσους διακρί

Μέσα στην ενθουσιώδη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι 1.000 συνεργάτες του εταιρικού δικτύου της, η Εθνική Ασφαλιστική ολοκλήρωσε τις εργασίες του 30ου Συνεδρίου Πωλήσεων στην Αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, βραβεύοντας όσους διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε.

Με κεντρικό σύνθημα «Σχεδιάζουμε το μέλλον», οι εκπρόσωποι της διοίκησης της εταιρείας υπογράμμισαν το ανανεωτικό πνεύμα που χαρακτηρίζει τις κινήσεις της Εθνικής Ασφαλιστικής τόσο σε επίπεδο δομών όσο και σε επίπεδο προϊόντων. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η φαντασμαγορική παρουσίαση του FULL, του νέου προγράμματος υγείας δευτεροβάθμιας περίθαλψης, το οποίο σχεδιάστηκε σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων στελεχών του εταιρικού δικτύου.

Την έναρξη του συνεδρίου κήρυξε ο Πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Δημήτρης Δημόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στα εξαιρετικά αποτελέσματα της εταιρείας την τελευταία τριετία, αλλά και στην πρόθεση της διοίκησης να προχωρήσει σε στρατηγικές κινήσεις με άξονες την καινοτομία και την πρωτοπορία, αναπτύσσοντας τα δίκτυα πωλήσεων, επενδύοντας στο προσωπικό της και εστιάζοντας στον πελάτη.

Ακολούθως το λόγο πήρε ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, κ. Λεωνίδας Φραγκιαδάκης, ο οποίος, αφού συνεχάρη τα στελέχη του εταιρικού δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής, γιατί παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία, κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους, τόνισε πως η Εθνική Τράπεζα θεωρεί αναπόσπαστο κομμάτι της την Εθνική Ασφαλιστική και της παρέχει σταθερά τη στήριξή της. Κλείνοντας το χαιρετισμό του, ο κ. Φραγκιαδάκης δήλωσε: «Συνήθως σε αυτή την αίθουσα πραγματοποιούνται συναυλίες κλασικής μουσικής. Εγώ φέτος θέλω από σας να παίξουμε μία ροκ όπερα!»

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος κ. Θεοφάνης Παναγιωτόπουλος στην ομιλία του επεσήμανε πως η κύρια πρόκληση που αντιμετωπίζει κάθε εταιρεία αυτή τη στιγμή είναι η ταχύτητα αντίδρασης και προσαρμογής στην οικονομική συγκυρία. Η Εθνική Ασφαλιστική προχωρά σε αναδιάρθρωση των δομών της, ενισχύοντας τη στήριξή της στους ανθρώπους της, καθώς αναγνωρίζει ότι αυτοί αποτελούν την αιχμή του δόρατος της εταιρείας. Ο νέος θεσμός του Relationship Manager βελτιώνει σημαντικά την επικοινωνία της διοίκησης με τα δίκτυα πωλήσεων, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη ανάπτυξη των εργασιών της Εθνικής Ασφαλιστικής. «Επενδύουμε στην ανάπτυξη της τεχνολογίας, αλλά ο ασφαλιστής θα είναι και στο μέλλον ο μεγάλος πρωταγωνιστής!»

Ο Γενικός Διευθυντής κ. Γιώργος Ζαφείρης ξεσήκωσε τους συνέδρους, παρουσιάζοντας το FULL, το νέο πρόγραμμα δευτεροβάθμιας περίθαλψης της Εθνικής Ασφαλιστικής και παράλληλα ανήγγειλε και ένα πρωτοβάθμιο πρόγραμμα υγείας το οποίο θα λανσάρει άμεσα η εταιρεία σε συνεργασία με τη Βιοϊατρική. Επίσης αναφέρθηκε στο Εθνική FORCE, τη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα, η οποία «αποτελεί τη σημαντικότερη στρατηγική απόφαση της εταιρείας κατά τα τελευταία 10 χρόνια», αλλά και στη σημαντική προσπάθεια που γίνεται για να κερδηθεί ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα όλων των εποχών: η μείωση της γραφειοκρατίας. Τέλος ανακοίνωσε ότι στόχος για το 2015 είναι τα 30 εκατομμύρια ευρώ και προορισμός για όσους τον πετύχουν, μια χώρα μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας:  η εξωτική Ινδία!

Τελευταίος ομιλητής του συνεδρίου ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Σπύρος Μαυρόγαλος, ο οποίος αναφέρθηκε στις νέες κυρίαρχες τάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον της ασφαλιστικής αγοράς και ιδιαίτερα στις τεχνολογικές εξελίξεις, που αλλάζουν ριζικά το τοπίο της καθημερινότητάς μας. «Brands με ισχυρό μέλλον είναι τα brands που μεγαλώνουν την αξία τους στο ψηφιακό παρόν.» Τα social media παίζουν πλέον καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη των εργασιών κάθε επιχείρησης και γι’ αυτό η Εθνική Ασφαλιστική απέκτησε πλέον εταιρική σελίδα τόσο στο Facebook όσο και στο Linkedin, με στόχο την όσο το δυνατόν ευρύτερη ενημέρωση του κοινού, τη βελτίωση της εικόνας της εταιρείας και την εξοικείωση του καταναλωτή με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις δραστηριότητές της.

Ο κ. Μαυρόγαλος ανήγγειλε επίσης της δημιουργία ενός νέου πληροφοριακού συστήματος, του Anelixis, το οποίο θα αποτελέσει το μεγαλύτερο έργο του είδους στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, καθώς και της νέας mobile application «Ethnodigos», η οποία θα παρέχει πρακτικές πληροφορίες όπως η πρόγνωση του καιρού, η κίνηση στους δρόμους, θα ενημερώνει για προσφορές, εκπτώσεις και ειδικές τιμές σε αγαθά ή υπηρεσίες τρίτων και θα δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να παρακολουθεί τα ασφαλιστήρια συμβόλαιά του, να λαμβάνει ειδοποιήσεις για ανανεώσεις, να ενημερώνεται για την εξέλιξη της αποζημίωσής του κ.λπ. Και ο κ. Μαυρόγαλος κατέληξε: «Μέχρι το 2020 η γενιά της Χιλιετίας, οι λεγόμενοι Millenials, θα αποτελούν το ένα/δεύτερο του παραγωγικού δυναμικού της χώρας. Οι άνθρωποι αυτοί αποτελούν την γενιά που μεγάλωσε με τα social media. Είναι οι πελάτες του αύριο, που θεωρούν αυτονόητο το να είναι online, να συνεργάζονται online και να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους ηλεκτρονικά 24 ώρες, 365 μέρες το χρόνο. H γενιά της Χιλιετίας, είναι συνηθισμένη να μοιράζεται γνώση, πληροφορία, συναισθήματα μέσα από πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, να έχει την δική της φωνή και να κάνει post και like τα όσα την ενδιαφέρουν. Το μεγάλο μας στοίχημα είναι να είμαστε έτοιμοι για αυτήν την γενιά. Να την προσελκύσουμε και να την κατακτήσουμε και ως ασφαλισμένο και ως συνεργάτη μας.»

 

Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης και το μοντέλο Ευαγγελία Αραβανή.

 

Π.Μ.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics