Διαδήλωση διαμεσολαβητών την ερχόμενη εβδομάδα

Την ερχόμενη εβδομάδα, πιθανότερο την Τετάρτη, οι διαμεσολαβητές πραγματοποιούν την πρώτη συλλογική διαμαρτυρία για τις αθέμιτες πρακτικές των τραπεζών στον τομέα των ασφαλειών.

Την ερχόμενη εβδομάδα, πιθανότερο την Τετάρτη, οι διαμεσολαβητές πραγματοποιούν την πρώτη συλλογική διαμαρτυρία για τις αθέμιτες πρακτικές των τραπεζών στον τομέα των ασφαλειών. Κατά πληροφορίες, οι συζητήσεις των συλλογικών φορέων εκπροσώπησης των διαμεσολαβητών καταλήγουν στην οργανωμένη διαμαρτυρία τους με συμμετοχή των μελών τους στο κέντρο της Αθήνας. 

Επικεντρωμένα, θα καταθέσουν υπόμνημα προς τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς και τους κυβερνητικούς αρμοδίους ενώ δεν αποκλείεται να εστιάσουν και σε συνάντηση με στελέχη Τραπεζών.

Στόχος είναι να δώσουν ένα πρώτο μήνυμα προάσπισης τους επαγγέλματός τους,  διαφύλαξης της ορθής λειτουργίας του ανταγωνισμού στον κλάδο και ταυτόχρονα  να δηλώσουν την διαμαρτυρία τους για τα όσα κακώς συμβαίνουν και στρεβλώνουν την ασφαλιστική εργασία. Όπως υποστηρίζουν στελέχη του κλάδου η συλλογική διαμαρτυρία έχει ευρύτερη στήριξη και από φορείς υποστήριξης των καταναλωτών και από τα Επαγγελματικά Επιμελητήρια στα οποία έχουν απευθυνθεί μέλη του ασφαλιστικού κλάδου και έχουν διαμαρτυρηθεί. (ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ).

Να σημειωθεί ότι οι διαμεσολαβητές θα ζητήσουν με υπόμνημά τους και την παρέμβαση της κυβέρνησης και της Τράπεζας της Ελλάδος ενώ θα επακολουθήσουν –κατά πληροφορίες- και άλλες κινητοποιήσεις.  

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics