«Bonus» η ασφάλιση στελεχών επιχειρήσεων

Μια νέα αγορά που αποτελεί πρόκληση για την ασφαλιστική αγορά προσπαθεί να ανοίξει η INTERAMERICAN.

Μια νέα αγορά που αποτελεί πρόκληση για την ασφαλιστική αγορά προσπαθεί να ανοίξει η INTERAMERICAN. 

Πρόκειται για την ασφάλιση στελεχών επιχειρήσεων που στην ελληνική αγορά βρίσκεται σε ιδιαίτερα χαμηλό επίπεδο.Προσφάτως η εταιρία ανακοίνωσε ένα νέο σχετικό πρόγραμμα το οποίο και αναμένεται να σηματοδοτήσει εξελίξεις στον ανταγωνισμό.

Είναι σαφές ότι η εταιρία διαβλέπει την ανάγκη στήριξης των επιχειρήσεων και των ανθρώπων που ηγούνται αυτών προφυλάσσοντάς τους από απρόοπτα τα οποία και σαφώς ανακύπτουν στη διαδρομή της επιχειρηματικότητας.

Την πίστη της INTERAMERICAN στη συγκεκριμένη ασφάλιση μεταφέρει ο γενικός διευθυντής εργασιών κος Γιάννης Καντώρος εκτιμώντας ότι η ελληνική επιχειρηματικότητα και τα διοικητικά συμβούλια αυτής δεν έχουν πλέον περιθώριο να μείνουν ασύνταχτοι με την γενική ευρωπαϊκή τάση που δεν «συγχωρεί» μη σωστά ασφαλισμένα διοικητικά συμβούλια. Στο πλαίσιο αυτό η εταιρία έδωσε μεγάλο βάρος τόσο στην κάλυψη στελεχών όσο και στην κάλυψη των νομικών προσώπων.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η παρουσία στον τομέα ενός άλλου μεγάλου ασφαλιστικού ομίλου όπως η AIG, η οποία μέχρι σήμερα πρωτοπόρησε κυριαρχώντας στην ασφάλιση στελεχών διοικητικών συμβουλίων επιχειρήσεων, έχει δημιουργήσει  σταθερή βάση ώστε με την είσοδο και άλλων μεγάλων εταιριών να υπάρχουν εχέγγυα για τις επιχειρήσεις και τα στελέχη τους ώστε να σπεύσουν να καλυφθούν ασφαλιστικά.

Όπως αναφέρεται από παράγοντες της ασφαλιστικής αγοράς οι επιχειρήσεις και τα διοικητικά τους συμβούλια πρέπει να σπεύσουν να απολάβουν τα προγράμματα που παρέχουν οι εταιρίες έχοντας την βεβαιότητα ότι είναι μόνο προς όφελός τους.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics