Αλλαγές κορυφής στην INTERAMERICAN

Μια σημαντική αλλαγή που αφορά στην ηγεσία της INTERAMERICAN ξεκίνησε να συντελείται καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Γιώργος Κώτσαλος λόγω συνταξιοδότησης θα αφήσει ανοικτή τη θέση του Διευθύνοντος συμβούλου

Μια σημαντική αλλαγή που αφορά στην ηγεσία της INTERAMERICAN ξεκίνησε να συντελείται καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Γιώργος Κώτσαλος  λόγω συνταξιοδότησης θα αφήσει ανοικτή τη θέση του Διευθύνοντος συμβούλου παραμένοντας όμως σε άλλες υψηλόβαθμες θέσεις του ομίλου προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει την τεχνογνωσία του στην ανάπτυξη της ACHMEA στην ελληνική αλλά και στην διεθνή αγορά.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι εξελίξεις δεν θα είναι άμεσες όσον αφορά την τοποθέτηση νέου διευθύνοντος συμβούλου και προφανώς ο κ. Κώτσαλος θα επιτελέσει τις συγκεκριμένες αρμοδιότητες μέχρις ότου κλείσει το συγκεκριμένο θέμα.
 
Λέγεται ότι σχετικές ανακοινώσεις θα υπάρξουν άμεσα χωρίς βέβαια αυτές να έχoυν ουσιαστικό αντίκτυπο στην συνέχιση της σημερινής κατάστασης. Τα project που έχουν εξαγγελθεί τρέχουν με ταχύτατους ρυθμούς αποφέροντας καταγραμμένη πρόοδο στην εταιρεία.
 
Σημειώνεται ότι η ηγετική παρουσία του κ. Κώτσαλου που συνόδευσε την εταιρεία στην μέχρι σήμερα πορεία της, θα συνεχιστεί απρόσκοπτα καθώς οι Ολλανδοί μέτοχοι αναγνωρίζουν την καταλυτική προσφορά του στην πρόοδο των εργασιών στην ελληνική αγορά.
 
Συνεπώς οι όποιες μεταβολές προς το παρόν έχουν τυπικό χαρακτήρα και έννοια προαναγγελίας εξελίξεων.
 

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics